ONZE WINKEL

In onze winkel vindt u naast onze eigen creaties: KARLA MERTENS, ook nog juwelen van een aantal MERKEN:

 • Deuxx

  Originele trouwringen als eeuwig aandenken aan jullie dag. De bruid mag extra schitteren met een diamant. Een gedeelte van deze collectie kan gecreeërd worden van jullie oud goud.

 • Auro Design

          

  Voor wie net iets meer wil dan een traditionele trouwring. Auro design staat voor moderne trouwringen in het rood, wit of geel goud. Ook een originele combinatie van palladium en wit goud is mogelijk.


 • Tezer  Deze hedendaagse zilver collectie is geïnspireerd op de natuur. De sieraden worden getypeerd door hun eenvoud en elegantie. Ze onderstrepen je persoonlijkheid. Niet dor trends, maar als persoonlijke klassieker.

 • Dur


   

  Edelstenen staan centraal in deze zilveren  juwelencollectie. De combinatie van de edelstenen is altijd verassend, de vormen speels.

 • Mémoire


         


  De ringen uit de Memoire collectie zijn ontworpen om diamanten te laten schitteren. Ideaal als aandenken aan een te koesteren herinnering.

 • Traditions  Eenvoud siert! Puur en persoonlijk. Zie daar de kracht van Traditions. Less is more; de klassieke, gouden Traditions verlovings- en trouwringen kenmerken zich door hun subtiele eenvoud en onnavolgbare kwaliteit. Hoe jullie ringen er uiteindelijk gaan uitzien, bepaal je helemaal zelf! Trouwringen in het platina, palladium, 18 krt geel, wit en rood goud.

 • Emotions :)

   

  Juwelen die u niet meer draagt, goud van een erfenis,... Breng nieuw leven in deze waardevolle bezittingen en laat u sieraden omtoveren tot eigentijdse moderne creaties. Uw juwelen behouden hun waarde in alle opzichten. Meer nog, het is het begin van een nieuw verhaal. Emotions zorgt voor het ontwerp, juwelen krijgen een nieuwe look en U betaalt enkel het maakloon.
 • Klassieke sieraden


 

 

Eveneens als aantal Europese ONTWERPERS:

 • Silvia Piva

            
  Deze Spaanse ontwerpster maakt vrolijke creaties uit goud, zilver, parels en edelstenen.
 • David Weisman

NIEUWS

Karla Mertens officieel erkend als Ambachtsvrouw

Ambachtsman/-vrouw  is een wettelijke erkenning als ambachtsman door de Commissie Ambachtslieden van de FOD Economie (wet van 19 maart 2014).

Vooral het authentieke karakter van uw activiteit, het manuele aspect handenarbeid en de knowhow van de ambachtsman zijn bepalend voor de toekenning van deze erkenning

NIEUW: voor onze kleinste klanten!

Gratis zilveren kinderring

Contacteer ons

Karla Mertens
Amerikalaan 15
Tel. 016 23 00 04
karla.mertens@skynet.be
Ondernemingsnummer: 0458.128.624

Openingsuren

di-don: enkel op afspraak

wo: 10u-13u & 14u-18u
vr-za: 10u-18u
zo-ma: gesloten

Kerstopeningen 2019: di 17/12 van 10-13u en 14-18u, do 19/12 van 10-13u en 14-18u, zon 15/12 & 22/12 van 14-18u , ma 23/12 van 14-18u en di 24/12 van 10-16u

 

 

 

 


© 2015 Karla Mertens